Jannette Weultjes
23/10/2018
We hebben erg genoten op 't Keampke. De accommodatie is gezellig ingericht en er zijn genoeg borden, kopjes, glazen, bestek en pannen. Ook vonden we de 2 vaatwassers ideaal. Buiten is van alles te doen dankzij het volleybalnet, de pingpongtafels, de airtrampoline en het grasveld. Handig dat we van alles konden lenen bij de receptie, zoals ballen of een spel. De Lutte is een gezellige plaats met een sfeervol centrum en genoeg horeca. Kortom, wij vonden het top!
Rob Faas
23/10/2018
Prachtige accommodatie met veel ruimte en voorzieningen.
J.J.M. Klumper
09/10/2018
We hebben een heerlijk weekend gehad op ' t keampke buiten! Samen met kinderen en kleindochters waren we hier en hebben we genoten van het fijne grote huis met de mooie veranda. Alles voor zo'n weekend was aanwezig, van de campingbedje voor de kleine meisjes tot een tafeltennistafel voor de volwassenen. Kortom: het was n top weekend en als het aan ons ligt komen we graag nog n keer terug!
Erik Mandigers
03/10/2018
Een prima accommodatie met geweldig vriendelijke gastvrije mensen.
Sil Meere
03/10/2018
Wij hebben naar volle tevredenheid enkele dagen bij jullie verbleven. De groep bestond uit 12 personen en wij hadden Het Keampke Buiten als accommodatie. Het weer was prima. We hebben van het huis genoten en dus ook van het terras. De omgeving leent zich heel goed voor fietstochten. Ook bezochten we het arboretum Poortsbulten. Er was een vliegerfestival in Denekamp dat we tijdens een fietstocht hebben bezocht. Het dorp De Lutte ligt op loopafstand van de verblijfplaats. Er zijn goede restaurants, een supermarkt en ijssalon. Slager en bakker maar ook een cafe-taria is er. We hebben zondagavond gegeten bij Plexat. Verrassend maar vooral lekker.
Geke Timmer
03/10/2018
We hebben het super gehad. Een erg prettig en schoon huis, wel erg gehorig maar daar ontkom je niet aan met (kleine) kinderen.., met voldoende ruimte. Twee vaatwassers is ook goed bevallen. We hebben ook de sjoelbak nog even geleend. Het is zeker voor de herhaling vatbaar. Een klein detail wat we mistte was haakjes in de badkamers om kleding op te hangen.
Henk Messchendorp
28/08/2018
We hebben een geweldig familieweekend gehad. Wat een fantastisch huis, echt alles was aanwezig. Prima bedden en ook een heerlijke overkapping MET kachel waar het 's avonds geweldig was om na te zitten en de dag nog eens door te nemen. Niet te vergeten de benedenverdieping met tafeltennistafel en voetbalspel waar veel gebruik van is gemaakt, net zoals de sauna. Voor elke leeftijd dus iets leuks. Super !! Een adres om een ieder aan te bevelen
Koopmans
20/08/2018
wij verbleven in het Kaempke buiten .Het was voor het 10de jaar dat wij een aangepast vakantiehuis boekten. Dit was het allerfijnste huis. De service was perfect. Er is geen enkel minpuntje te ontdekken. Heel graag komen we volgend jaar weer. Gien Koopmans
Bianca Gerrits
10/04/2017
In 1 woord, fantastisch !!!!
Jelleke de Graaff Stoffers-Graafland
17/02/2017
onze ervaring betreft 't Keampke Buiten. Een fantastisch huis, op een prachtige plek, sfeervol en comfortabel.
Wim Sanders
16/02/2017
Prima accommodatie, en fijne ontvangst. Wij zijn zeer tevreden over zowel accommodatie als de ontvangst.
Tica Peeman
29/01/2017
Wat een geweldige plek. We hadden de beschikking over prachtige huizen en er was heel veel medewerking om op al onze vragen in te kunnen spelen. Het was echt geweldig!
frank eggens
17/01/2017
geweldig weekend gehad het ontbrak aan niets.
Elles Van der Horst
17/01/2017

Ludy Dieters
06/01/2017
Wederom een prima verblijf
Lenie van Maarseveen
30/12/2016
Geweldig enorm genoten rust en ruimte huis mooi versierd in verband met kerstmis. Receptie altijd open voor lenen van spelletjes. Wat kan een mens nog meer wensen? Alle lof voor de familie Benneker.
Michiel
30/12/2016
zeer gezellige en compleet uitgeruste accomodatie, wij hebben hier met de familie een erg goede tijd gehad
Cassandra
30/12/2016
Geweldig, van alle gemakken voorzien, sfeervol huis. Een echte aanrader. Wij komen in ieder geval graag nog een keer terug.
Dick Niemantsverdriet
30/12/2016
We hebben er van genoten en was heel relaxed
Emil
15/12/2016
Ik heb het contact en verblijf als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Een fijne en snelle reactie op vragen en een goede opvolging van de gemaakte afspraken! De accommodatie en de ligging zijn erg prettig.
C Vervoort
07/11/2016

Raymond Fafié
07/11/2016
Een superverblijf, accommodatie heeft bijgedragen aan het succes van ons bedrijfsuitje. Uiterst vriendelijke eigenaren die het hele verblijf klaar stonden om ons te helpen, prachtige accommodatie maar ook een mooie omgeving die zich leent voor activiteiten buiten.
Sandra ter Braak
18/10/2016
Wij hebben met onze pg- bewoners een ?Top weekend gehad! in de Linde komen graag een keer terug!
Robert Pastoor
11/10/2016

Wil Vink
11/10/2016
We hebben een heerlijke midweek gehad in een heel gezellige accomodatie "de Eik" Alles was prima!
Nicole van der Voort
07/10/2016
Wij hebben met onze ondernemingsraad 3 dagen genoten van de mooie, ruime kamers/vergadergelegenheid. De ontvangst was uiterst plezierig en we komen graag de volgende keer terug.
Jos van Kempen
06/10/2016
Veel comfort, uitgebreide uitrusting.
Tammo Huizinga
06/10/2016
Bijzonder mooie locatie, prachtig verblijf. Het interieur als ook de afwerkmaterialen zijnvan hoogstaande kwaliteit!
Riet Westen
04/10/2016
Alles was prima in orde!
Wout Dinghs
27/09/2016
ruime accommodatie, mooi gelegen met een prachtig terras
Nieuw Unicum
26/09/2016
We hebben een geweldige vakantie gehad. De accomodatie was goed verzorgt. Medewerkers waren zeer betrokkken.
21/09/2016

Thea Postma
21/09/2016
mede door het mooie weer was het een super weekend. Op de spelweiden kon ieder zich prima vermaken ! In de omgeving is genoeg te doen onder nemen !n.v.t.
Angela van Woezik
23/08/2016

Plony van Kempen
23/08/2016
't Keampke Buiten is een fantastische accommodatie. Meubilair en inventaris zijn prima in orde. Niets is de eigenaren te veel! We hebben opnieuw genoten.
Sylvia ter Haar
27/07/2016
We hebben met 19 mensen in totaal ( waaronder 2 babietjes) een super fijn weekend gehad in het huis de Eik. Mooi huis. Ruimte genoeg voor iedereen. Fantastisch speelterrein voor groot en klein! Keuken prima geoutilleerd. tappas'buffet en barbeque prima verzorgd.
R. van Leeuwen
25/07/2016
bijzonder goed, fijne ontvangst en alles goed verzorgd
Anjet de Geus
21/07/2016
Een heerlijk familiehuis voor ons familieweekend, want is van alle gemakken voorzien en sfeervol ingericht. Heel fijn was de aanpassing voor onze gehandicapte dochter. Bovendien een hele mooie omgeving. We hebben genoten.
Cynthia Koolhof
07/07/2016
We hebben erg genoten, zeer ruim huis met alles er op en er aan en een heerlijke buitenruimte. Ook de kinderen hebben zich goed vermaakt in de speeltuin.
jolanda van der Zwan
06/07/2016
Super weekend gehad op een prachtige locatie. Een fantastisch mooi ingericht huis.Fijne bedden ook niet onbelangrijk!!! Ga zo door!
Marjorie Bakels
30/06/2016
Het was een nat weekend maar door de mooie grote overdekte veranda konden we toch lekker buiten zitten. Fijne grote livingroom met open keuken, voor iedereen wat wils.
Bas Herweijer
28/06/2016
Wij hebben afgelopen weekend (24 t/m 26 juni 2016) voor het 5e achtereenvolgende jaar ons vriendenweekend bij 't Keampke mogen houden. Evenals de eerste 4 keer was het ook dit jaar weer een feest om bij jullie te gast te zijn! De service die jullie geven, de vriendelijke ontvangst, het perfecte ontbijt, de goed verzorgde barbecue, de netheid van het gebouw, de slaapkamers, de keuken: in een woord geweldig! Ook aan andere groepen ons advies: als je nog nooit bij 't Keampke bent geweest, weet je niet wat een goed vrienden- of familie-weekend kan betekenen.
Ali Mulder
26/06/2016
Een prachtige plek, niet goedkoop, maar veel kwaliteit. Het huis en het terras is een gezellige plek om daar met een groep te verblijven. Veel privacy, al was de vraag om 12.00 uur, 's avonds om naar binnen te gaan een beetje overdreven; zo veel lawaai maakten wij niet. De omgeving is prachtig. De kamer is, zoals gezegd gezellig ,maar met slecht weer zit je met kleine kinderen een beetje op elkaar.
Pieter Bentum
23/06/2016
We hebben erg genoten van het verblijf opt keamke We hebben niet gegeten van het bedrijf,vandaar de1
Jarno Buitenhuis
20/06/2016

sharon beijers
20/06/2016

Jose Van Ommen
16/06/2016
Een geweldig verblijf en ligging ( zaten in Keampke buiten )
Gerda Engelage
08/06/2016

Marjon Homan
04/06/2016
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad samen met onze cliënten. De service was geweldig. Dank hiervoor!
Pietie Visscher
01/06/2016
Van alle medegasten niets dan log gehoord. Prima voor elkaar.
Fam. Noppers
28/05/2016

Jan Ruinard
24/05/2016
Onze ervaring met 't Kaempke is heel goed. Prachtige locatie met goede voorzieningen en prima onderhouden. Niet goedkoop maar alle waar naar zijn geld. Vriendelijke verhuurders
Joke van de Werfhorst
19/05/2016
Fijn weekend gehad in een prachtig apartement, leuk en eigentijds ingericht. Gezellig met het haardje. Het apartement was royaal voor het aantal personen waarvoor het geschikt is. Erg plezierig ook voor de kinderen vanwege leuke buitenspeelmogelijkheden.
Loes Meijer
11/05/2016
Stichting Skik in Twente heeft 4 gezinnen, waarin 1 van de kinderen een beperking heeft, en die zwaar onder druk staan, een midweek aangeboden bij 't Keampke. Zowel in de voorbereiding als tijdens de midweek zijn we geweldig ondersteund door Henri en Margret. De gezinnen hebben genoten van de fantastische accommodatie. Het ontbijt, de lunch en het diner waren geweldig goed verzorgd en lekker. Kortom het was super!
marleen kuijsten
10/05/2016
Iedereen van de familie heeft erg genoten van het verblijf op 't Keampke. Mijn ouders vonden de accommodatie en ligging heel erg mooi. Fijn de grote keuken van alle gemakken voorzien en genoeg glas- en vaatwerk. Genoeg ruimte in de koelkasten en diepvries om voorraad in op te bergen. Vooral leuk dat de huizen niet 'standaard'zijn ingericht. Echt een aanrader!
10/05/2016
Heel goed vonden we het. Het hele gezelschap en ook de kleintjes hebben heerlijk genoten. Hun leeftijd was van 0 ot 11.
betty wieringa
19/04/2016
in een woord geweldig!
Jolanda Pieters
17/04/2016
Erg prettig verblijf gehad op t Keampke. Mooie omgeving en we hadden ook nog eens prachtig weer.
carola de graaf
15/04/2016
Erg netjes en schoon, mooi aangekleed. We waren met 5 rolstoelers, en dan is de woonkamer wel iets aan de krappe kant. Ondanks dat hebben we een heerlijk weekend gehad en iedereen heeft het naar zijn zin gehad.
Ria Damhuis_Stijntjes
13/04/2016
Wij hebben een geweldig fam weekje gehad ,dankzij de gastvrijheid ,twentse gemoedelijkheid,van Magret en Henry,zeer goed verzorgd ,een aanrader voor een famuitje,!!! Het Buitenverblijf ! TOP !!!
madelon bijlsma
07/04/2016
Wat een mooie accomodatie de Meidoorn, sfeervol, netjes, schoon. Goede bedden, mooie badkamers
Bianca Frons
07/04/2016
we hebben een super geweldig weekend gehad!!
Herman Sanders
07/04/2016
Ruime, zeer nette accommodatie en van alle comfort voorzien
23/03/2016

Sanne Swerink
22/03/2016

A Van Kampen
16/03/2016
Uitstekend verblijf voor een grote groep, gezellig ingericht. Buiten gebeuren mooi aangelegd. Uitstekende goed geoutilleerde keuken. Catering ( koud warm buffet) uitstekend geregeld en lekker eten. Ons familiefeest was een groot succes mede door het leuke verblijf.
Inoek Post
16/03/2016

Machiel
08/03/2016
Mooie,praktische en comfortabele accomodatie in een prachtige omgeving.Echt een aanrader!
Kathy
08/03/2016
Wij enorm genoten van ons familieweekend. Wat een prachtige accommodatie met gepassioneerde eigenaren. De omgeving is prachtig. Wij hadden het weekend arrangement bijgeboekt. Zeker een aanrader.
Ruud Lagerwey
14/02/2016
Wij hebben een kostelijk weekend genoten met kinderen en kleinkinderen!
ab Veldhuizen
05/01/2016
zeer nette accommodatie en prima verzorgd en mooi gelegen
Ellen Petri-Visscher
05/01/2016
Prima nette en sfeervolle woning van alle gemakken voorzien. Goede service en gastvrijheid, mooie omgeving
jayentie goosen
30/12/2015
Super gezellige dagen gehad bij jullie. Zo gezellig was de ontvangst met gluhwein en marshmallows. Voetbaltafel was geweldig voor de mannen.
Jan Hagens
24/12/2015
De Beuk is een mooi en ruim huis met voldoende kamers en verblijfsruimte. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien.
Fam. Pison
21/12/2015
Modern huis, zeer geschikt voor familieweekend. Voorzien van alle gemakken
Lies Helleman-Kranenburg
16/12/2015
We hebben genoten!
Ineke van der Mijden
07/12/2015
Een geweldige plek. Ruimte voor iedereen, supergezellig ingericht. Heerlijke bedden en prima douches. Keuken is van alles voorzien. Voor herhaling vatbaar!
Fabienne Molenaar
07/12/2015
Een heerlijk huis! Alles aanwezig wat we nodig hadden. Hele fijne sauna, kindjes helemaal blij met de speeltuin. Dat de slaapkamers op de benedenverdieping allemaal met elkaar verbonden zijn, vond ik iets minder praktisch, maar dat neemt niet weg dat we een heel fijn verblijf hebben gehad voor een prima prijs!
Rinus Krooshof
03/12/2015
We hebben een gezellig weekend gehad , in de Meidoorn alles was perfect verzorgd,in een prima accommodatie.
Charlotte Kant
01/12/2015
Voor de tiende keer een geweldig weekend gehad bij `t Keampke. Dit keer in `t Keampke Buiten, gezellig, luxe en het ontbreekt echt aan niets. Volgend jaar weer!
miep dikken
23/11/2015
wij hebben een geweldig weekend gehad alles was keurig aangekleed en mooie spanende slaap plekjes voor 4 kinderen de andere 3 waren toch te klein en lagen bij de ouder mooi dat die 2 stretsbeden er ook stonden zodat die bij de ouders op kamer konden het eten was ook heerlijk het enige min punt was dat het weekend zo om was haha
Wendy Mathijssen
23/11/2015
Wij hebben een heel fijn, gezellig, comfortabel en leuk vriendinnenweekend gehad! Alles was tip top in orde! Hele fijne accomodatie, overal lekker dichtbij en heel schoon en netjes. Van alle gemakken voorzien, en daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt :) Heel erg bedankt voor de goede service! Ga zo door!
Marian de Kort
23/11/2015
Toplocatie met sfeervolle inrichting en erg veel ruimte. Luxe afgewerkt. Alle kamers sanitair is zeker een pre. Speelkelder ook erg fijn. Goede bedden.
Marinus de Vos
18/11/2015
Prettig verblijf in luxe woonomgeving. Luxe en leuke faciliteiten in huis aanwezig: sauna, tafeltennis, tafelvoetbal, iedere kamer een eigen badkamer, haardkachel, dubbele vaastwasser,...
Rik Bruintjes
17/11/2015
Mooie ruimte voor een grote groep. Jongeren hadden boven een eigen ruimte waardoor een grote groep wel zijn/haar privacy had. Alleen is de bovenverdieping wel gehorig. Hierdoor waren alle voetstappen duidelijk te horen. Een verbeterpunt. Verder zeer genoten van rust en omgeving en zeker van de verdere kwaliteit van het groepsverblijf.
Edwin Fafie
17/11/2015
Plezierig, relaxed, duidelijke afspraken en goede communicatie
Sjef de Vos
17/11/2015
Fijne accommodatie, voldoende comfortabele zitruimte, goede inventaris van de keuken.
ROBERT KROLS
17/11/2015
WIJ WAREN MET 25 VOLWASSENEN EN 4 KINDEREN. IEDER GEZIN HAD ZIJN EIGEN SLAAPKAMER MET SANITAIR. ER WAS GENOEG PLAATS IN DE LINDE ZODAT WE MET ZIJN ALLEN SAMEN AAN DE TAFELS KONDEN ETEN. OOK DE KEUKEN WAS HIERVOOR VOORZIEN.
Maureen Schutte
04/11/2015
We hebben echt een super weekend gehad door jullie gastvrijheid, de plek en de geweldige accommodatie.
E.f.p.j. Nij Bijvank
27/10/2015
Verblijf heeft geheel aan onze verwachtingen voldaan.
ange klerx
26/10/2015

26/10/2015

Ellen de Looff
25/10/2015
Wij hebben een fantastische midweek gehad op 't Keampke. Alles perfect, zeer sfeervol huis en prachtig weer.In de (nabije) omgeving genoeg te doen voor een ieder. Kortom: de ideale bestemming.
Annieck Wekking
21/10/2015
We komen al 3 jaar bij het 't Kaempke, en het is elk jaar weer super! Vriendelijk, gastvrij en een super locatie.
Sandra Ras
19/10/2015
Wij hebben een super vakantie gehad samen met de bewoner van het verpleeghuis de plantage, Den Briel. Zij vonden het super. Er was genoeg ruimte met rolstoel en ook in de badkamer. Alleen konden ze de tv niet goed zien, daarom als tip een tv beugel, dan kan je de tv draaien naar de bewoners toe. Maar met mooi weer is dat dan niet nodig en zit je buiten haha.
joeke osinga
14/10/2015
voor de tweede keer met ons gezin geweest, was net als vorig jaar voortreffelijk. Bovendien hadden we prachtig weer en hoewel dat niet specifiek bij de prijs en het pakket inzit was het weer een geweldige belevenis en riepen zelfs de kleinste kinderen dat ze volgend jaar weer hier wilden komen.
Marrian Goorts
13/10/2015
Met een groep van 10 vriendinnen van vrijdag t/m zondag in de Meidoorn een heerlijk verblijf gehad. Wat een super huis. Het was maar goed dat er 2 meiden niet mee konden, want die hadden echt niet in de bedden gepast die duidelijk voor kinderen was bestemd. Misschien is dat een vermelding waard? De hoog/laagbedden was wel een confrontatie voor de ouderen onder ons. Een huis voor de toekomst :)
Frits Roseboom
13/10/2015

Marjo Duijf
11/10/2015
Mooie sfeervolle accommodatie met fijne buitenruimte!
Jeroen Kersten
10/10/2015

Jan van Zuilekom
07/10/2015
Wij hebben ons 50-jarig huwelijkfeest met familie en vrienden gevierd in de accomodatie "De Eik" . Alle aanwezigen waren vol lof over de inrichting en de ligging. Ook de middagwandeling door het Lutterzand werd gewaardeerd.
Tanya Kraan
06/10/2015
Fantastisch, wij zijn zeer tevreden!
Mark Dijkstra
06/10/2015

Anke te Woerd
30/09/2015
Een fantastisch vriendenweekend op een geweldig mooie locatie en fijn ingericht huis. Alles was keurig en schoon. Zeker een aanrader voor iedere groep! Fijn dat men flexibel was en er meegedacht werd. Top!
Hetti Graafland
29/09/2015
Wij hebben al vele jaren diverse accommodaties bezocht als vriendengroep. Iedereen vol lof over de Linde.. Ook het terras viel bij ons zeer in de smaak.De Lutte ligt prachtig wat fietsroutes betreft, kortom het was een prima weekend.Dank!
Willeke IJzelenberg
29/09/2015
Ruime en open woonkamer met genoeg leefruimte. Ruime slaapkamers en fijn dat deze op slot gedaan konden worden. (fijn dat jullie zo hulpvaardig waren om zelfs een plank van de muur af te halen en een bed uit de slaapkamer te verwijderen ivm veiligheid). We bevelen jullie zeker aan bij andere woningen en komen zeer waarschijnlijk zelf nog een keer terug!
Boudien van Leussen
24/09/2015
Beste Margret en Henri, Na de hartelijke ontvangst, nu ongeveer een half jaar geleden, waarbij we de locatie even wilden bekijken, hadden we hoge verwachtingen. En terecht: we hebben van een heerlijk weekend genoten in een supermooie accommodatie en een heerlijke buitenomgeving. Ondanks dat we de gewoonte hebben voor elk vriendenweekend een nieuwe locatie te zoeken, zouden we dit prima elke 2 jaar als vaste locatie kunnen gebruiken! Echt top!
Engbert Nijboer
23/09/2015
Goed
Marije ridder
21/09/2015
Wat een geweldige plek om met vrienden te verblijven! Fijn dat iedereen een eigen badkamer had.
Zorgspectrum 't zand
16/09/2015
We hebben het weer als zeer prettig ervaren en komen zeker weer een keer terug. Het was een warm welkom.
Daan Smeelen
16/09/2015
Heel fijn verblijf gehad en sauna was heerlijk. Fijne kamers heel goed voor een team.
Yvonne van den Heiligenberg
15/09/2015
Mooie accommodatie met alles erop en eraan, goed verzorgd, zeer vriendelijke eigenaren.
Anita Jonker
15/09/2015
Het was erg goed voor elkaar eten was alleen lauw en net genoeg
Tony Lichtenberg
01/09/2015

Joke van Kempen-Hop
31/08/2015
't Keampke Buiten ademt sfeer en warmte uit. Geeft je het gevoel welkom te zijn. Alles is perfect, tot in de puntjes verzorgd! Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Geweldig weekend gehad en gelijk weer geboekt voor 2016. Bedankt namens Joke, Joost, Inge, Plony, Aat, José, Nanneke, Peter, Marianne, Ben, Paul en Rosemary
Fam. Boons
31/08/2015

johan visser
25/08/2015
geweldig, zo'n aardig grote accommodatie in het 'Twente land'. Wij benutten 'Buiten' een met stijl en traditie gerenoveerde accommodatie, net buiten het centrale gedeelte. En - per kamer- van alle gemakken voorzien. Bovendien lekker dichtbij het dorp De Lutte.
Henk Van der Veen
25/08/2015
Wordt de 6e keer bevalt prima
23/08/2015
SUPER MOOIE LOCATIE , MOOIE ACCOMMODATIE , .Lekker ruim van opzet , gezellig en compleet ingericht . Goed geholpen bij de receptie .
Inge van der Linden
18/08/2015
Het huis is sfeervol ingericht. Er is een heerlijke veranda met buitenkachel. We hadden wel erg veel last van wespen. Toen we aankwamen rook het huis heerlijk fris! Fijn dat bij elke slaapkamer eigen sanitair aanwezig was!
Antoon Schildermans
02/08/2015
Als Zelfhulpgroep voor M.S. patienten :P.R.O.M.S. moeten wij kunnen beschikken over aangepaste kamers in een lokatie die zeer goed geschikt is voor rolstoelgebruikers.Deze zomer logeerden wij in De Linde en hebben wij weer voor 100% genoten van ons verblijf.Bedankt voor de vriendelijke ontvangst.We komen zeker nog eens terug !
Gerrit Wormeester
13/07/2015
Buitengewoon positief
Marloes
09/07/2015
De Eik was super. Heerlijk terras, grote speelweide voor de kinderen. Sfeervolle woonkamer met gezellige zithoek. Elke slaapkamer een eigen badkamer is heel prettig.
Marjanne Visscher
30/06/2015
We waren voor de 2e keer bij 't Keampke met de ADCA lotgenoten en het was weer geweldig. De gastvrijheid en service is prima. We hebben weer genoten!
Maike Peters
30/06/2015
we hebben op een toplokatie en een super ruim huis, 'Kaempke buiten"een heerlijke vakantie mogen beleven met onze clienten
Elles Kleinheerenbrink
29/06/2015
Prachtige locatie. Vriendelijke medewerkers. Schone en ruime accommodatie.
Bas Herweijer
29/06/2015
Wij zijn in juni 2015 voor het 4e jaar op rij met onze vriendengroep te gast geweest bij 't Keampke. Het lijkt wel of het ieder jaar nog weer leuker is.
Jeanet Heeren
24/06/2015
Prima. Gastheer en gastvrouw uitermate vriendelijk en behulpzaam.
H.M.M. van Veen
23/06/2015
We hebben een goed verzorgd onderkomen gehad; met ruimte genoeg voor de aanwezige gasten en van alle gemakken voorzien. Dank voor de ontvangst met koffie voor de wandelgroep op de vrijdagochtend. Toen op zaterdag het koffiezetapparaat kapot bleek werden meteen kannen met warme koffie geregeld. Klasse-service!
Eikenlaan 17 't Bouwhuis
16/06/2015
Super! Een 10 waard. Onze clienten en wij hebben ZEER genoten! Genoeg ruimte voor iedereen.
Marga Gaasbeek
11/06/2015
We hebben genoten van de vakantie
wendy kleine
04/06/2015
onze bewoners hebben erg genoten van deze vakantie. het was een mooie ruime en nette huisje. de servers was prima. onze oven deed het niet en binnen een uur hadden we een leen oven. super geregeld!!
Myranda Jonkman
02/06/2015
Prachtig, prachtig en nog eens prachtig! Wat een ruimte in en om het huis. Aan alles is gedacht, een absolute aanrader!
Noraly Scholten
02/06/2015
Het was in 1 woord GEWELDIG. Samen met bewoners en personeel een geweldige midweek gehad. Wat een luxe en gezellige aangepaste woning. Het uitzicht is geweldig met de schotse hooglanders.
maaike Gutter
27/05/2015
helemaal goed, alles perfect geregeld en verzorgd...
Enderink
23/05/2015

Gea Ossel
19/05/2015
Prachtige accomodatie. Wij waren er clienten met een beperking en hebben genoten. Genoeg ruimte voor rolstoelers.
Zorgcentrum de Posten De Posten
19/05/2015
Onze bewoners hebben wederom van dit weekend genoten. Alles was prima voor elkaar. Voor de doelgroep voor het ontbijt en lunch wel graag zachte broodjes.
Joyce van Evert
15/05/2015
Alles was goed geregeld, eten was prima.
Paul Schotkamp
12/05/2015
Was geweldig alleen maar goede reacties van onze familie. We logeerden in de EIK. Enorm goed onderkomen. Alle vragen werden keurig afgehandeld zelfs op het laatste moment. Een woord GEWELDIG
Maxime Evers
05/05/2015
Geheel positief en daarom ook voor herhaling vatbaar.
Mark Scholte
05/05/2015
Wij hebben met een groep van 25 volwassenen en kinderen genoten van het verblijf in de Beuk.
Dennis Heinrich
05/05/2015

Baalderborggroep ( Nienke Nijhuis) Jeruzalemw
03/05/2015
Wat hebben bewoners en wij als begeleiding een super vakantie gehad bij jullie. Wauw wat een gaaf huis, super modern en ruim opgezet echt genieten dus. We bevelen dit zeker aan bij andere mensen. Ook leuk hoeveel informatie er op jullie site staat qua activiteiten in omgeving.
Magiel Wijntjes
02/05/2015
Ik en de rest van de familie waren zeer tevreden over de accommodatie. We hebben een top weekend gehad.
Margriet Douwes
21/04/2015
Mooie nette moderne accommodatie in mooie omgeving.
ans meulenbroek
21/04/2015
Een super aangepaste accomedatie,fijn dat je liften etc zo kunt lenen, rusig gelegen, gewoon super.
A.C. Janssen
13/04/2015
Iedereen was uiterst tevreden over de accommodatie en de verzorgde maaltijden.
Marleen Bruns
09/04/2015
Ik ken uw bedrijk via de website van bijzonderplekje.nl Het was een heerlijk weekend, we hebben genoten.
T.Nicolaas Verpleeghuis Bruggerbosch Nicolaas
06/04/2015
Prettige accommodatie, hartelijk ontvangst, zeker een volgend bezoek waard. Veel kon niets waren de eigenaren te veel. Bedrijf straalt professionaliteit en betrokkenheid uit.
rinze Exterkate
31/03/2015
prima in orde
Erik (De Twentse Zorg Centra) Vije
31/03/2015
Goede acomodatie, gezellige en mooie omgeving
dineke Bijsterveld
30/03/2015
Ontzettend mooi en schoon huis!! Geweldige locatie! We hebben ontzettend genoten van onze vakantie in t keampke buiten! 1 minder puntje was de de oprit schuin loopt,dit is wat lastiger met het uitladen van de rolstoelen en daarna loopt het pad over in n zandweg,dit word wat modderig bij regenval dus minder begaanbaar voor rolstoelen dan. Maar verder echt top locatie! Zou t iedereen aan bevelen!! Service was ook perfect,alles wat we nodig hadden was perfect geregeld,en de communicatie was heel goed! Er werd snel gereageerd op vragen. Nogmaals echt super, ga zo Door! !
Jan Doornbos
27/03/2015
uitstekend; hartelijk en correct
carin berendsen
24/03/2015
wij verblijven nu al een aantal jaren met onze clienten 1x per jaar in deze prachtige/schone/mooie/ruime accomodatie. Wij zijn alleen maar vol lof!! Als we iets missen of willen weten krijgen we gelijk medewerking van de eigenaren.
Anika Kamphuis
19/03/2015
Wij hebben een hele fijne week gahad en weer van alle voorzieningen genoten. We vonden alles goed geregeld en alles zag er wer piekfijn uit
annemiek van Ginkel
17/03/2015
We hebben genoten tijdens het weekendje weg in verblijf de Buitenhoeve. Een prachtig huis. Ziet er sfeervol uit, goede voorzieningen. Het zou heel mooi zijn geweest als er in de tuin van het huis een speeltuin gemaakt kon worden. Dan kunnen we vanuit het huis de kinderen buiten zien spelen.
Petra den Hollander
16/03/2015
Na ons vorige familieweekend dachten we geen mooiere accommodatie te vinden. Mis ! Wat een gezellige huiskamer had 'ons huis voor een weekend', de Eik ! De rest van het huis was ook prima, netjes ingericht, alles voorhanden. Bij de receptie konden we spelletjes lenen, ook het gebruiken van de wandelkaart was geen probleem. Mooie omgeving om te wandelen en prima plek als basis voor verschillende uitstapjes. Last but not least: zeer vriendelijk en behulpzaam. Top !
Anne-Marie Geldhof
09/03/2015

Laurens Van den Eijnden
09/03/2015
Helemaal goed; niets op aan te merken. Een geweldig (t)huis.
R.A. Wouda
09/03/2015

Margot Gerard
03/03/2015
Een erg leuke accommodatie. De Beuk is van alle gemakken voorzien. De bovenverdieping met tafelvoetbal, zithoek en tv is ideaal voor groepen met kinderen. De sauna en tafeltennistafel maken het helemaal af.
Jolien Van der Jagt
03/03/2015
We hebben een fantastisch weekend gehad bij het Keampke. De accomodatie is prachtig, compleet en comfortabel. Er word geluisterd en gehandeld naar extra wensen. Kortom op en top gastvrijheid. Wij komen graag nog weer eens terug.
Marianne van Zandwijk
02/03/2015
Een heel fijn verblijf gehad met onze familie, van jong tot oud allemaal genoten! Mooie kamers met allemaal eigen sanitair, erg prettig! Voor de kinderen een mooie speeltuin buiten
w. berends
26/02/2015
Wij waren verrast door de luxe en hoe compleet ,t buiten is. Omgeving is schitterend, mensen vriendelijk en het maaltijdarrangement uitstekend verzorgd. Wat ons betreft een aanrader voor eenieder die er even lekker uit wil zijn. Wij hebben voor volgend alweer geboekt en dat zegt genoeg.
juliet aykaz
24/02/2015
Goed, Alleen de slaapkamers mogen wel wat warmer en gezelligere aangekleed worden. Opgemaakte bedden, is toch anders binnenkomen. Daarnaast klaagde iedereen over dat het heel benauwd is op de kamers.. zeker wat aan doen. Woonkamer iedere keer zelfs als verwarming en kachel uit was, te warm. Verder woonkamer + keuken erg fijn!
Anneke Knoops
17/02/2015
fijn weekend met voor iedereen volop ruimte
Klaas Wim Jonker
10/02/2015
Prettig de 2 persoons kamers met eigen badkamer.
J. van Smirren
20/01/2015
geweldige locatie, supermooi huis, mooie omgeving, zeer vriendelijke ontvangst, een kapotte waterkoker werd ogenblikkelijk ingeruild voor een splinternieuw exemplaar!
Fransina van Loo
13/01/2015
De familie was, t.g.v. de 90ste verjaardag van hun (o)ma, voor de 2de keer bij 't Keampke en wederom was het een groot succes. Wij hopen volgend jaar de 91ste verjaardag daar te mogen vieren.
Harm Peters
13/01/2015
Onze huis was 'De Linde' wij hebben hier een heel mooi weekend gehad waar de netheid, luxe en comfort van de locatie zeker aan bijgedragen hebben. Van de ruime keuken is dankbaar gebruik gemaakt en ook de slaapkamers met allen een eigen een sanitaire voorziening zijn perfect en keurig schoon.
03/01/2015
Goede akoestiek in woonkamer, daardoor goed voor een grote groep. Fijne praktische keuken met voldoende koelruimte en twee vaatwassers.
Petra
03/01/2015
We hebben enorm genoten van ons verblijf op 't keampke. Een geweldig huis. Alle comfort. Mooi, smaakvol en gezellig ingericht. Goede bedden. Complete keuken. Geweldige omgeving, direct grenzend aan het huis.
ruud k?hn
01/01/2015
Ongelooflijk mooie accommodatie, werkelijk alles aanwezig. Heel erg heerlijk gehad!
H Berends
30/12/2014
WE HEBBEN MET KINDEREN EN KLEINKINDEREN KERST GEVIERD. HET WAS VOOR ONS EEN GROTE VERRASSING TOEN WE DEZE PRACHTIGE ACCOMODATIE BINNEN KWAMEN,ALLES WAS PERFECT,LOCATIE UITZICHT TEVEEL OM OP TE NOEMEN. ONZE BOEKING STAAT AL WEER VAST.
Lidy en Gerrit Diepenbroek
30/12/2014
Wij hadden hele fijne dagen in 'De Meidoorn" van "Het Keampke". Een luxe accommodatie, waar we samen met onze kinderen en kleinkinderen ons 40 -jarig huwelijk hebben gevierd. Een fijn, schoon en gezellig huis in een prachtige omgeving. Ons onderkomen was al in kerstsfeer gebracht. Erg sfeervol. Kortom, wij hebben het heel erg naar onze zin gehad.
Pauline Port
16/12/2014
Het huis is heel gezellig en mooi ingericht. Iedereen voelt zich er thuis! Het volgend jaar is alweer in de planning.
Paulien Schuttert
06/12/2014
Wij, onze clienten en de begeleiders hebben een TOP weekend gehad, we zijn enorm verwend met heerlijk ontbijtjes, en koud en warm buffetjes en tapas etentjes..... kortom we hebben enorm GENOTEN !! We komen zeker weer , dank dank groet Cissy, Alie, Ingrid, Grietje, Karin, Clarien en Paulien uit Ermelo ( van 28 nov t/m 1 dec 2014 ) in de meidoorn
marijke kelder
03/12/2014
Prima accomodatie!Ook voor de doelgroep die wij hebben,dementerende ouderen.Huis is lekker ruim en van alle gemakken voorzien qua til liften,sensoren etc. Het eten is erg goed verzorgd en zeker een aanrader als je met deze groep mensen bent.
eunice ubels
01/12/2014

Jan Vehof
01/12/2014
Een heerlijk comfortabel huis in een schitterende omgeving. We hebben er met ons gezin van zestien personen een.vorstelijke tijd gehad. We genieten samen nog na van jullie gastvrijheid en jullie geweldige gevoel voor sfeervol wonen. Het huis functioneert op alle niveaus tot in alle details. Bedankt dat we bij jullie een aantal waardevolle dagen aan onze familie historie mochten toevoegen. Hartelijke groeten Jan en Joke Vehof Wierden
Jeroen van Dijk
01/12/2014
Onze ervaring met deze accomedatie was goed! Vergeleken met andere accomedaties voor zorgvakanties was het huis erg ruim, schoon! en alle hulpmiddelen aanwezig zoals tilliften, halsalarmsysteem. Ook een enorm fijn dat elke slaapkamer een eigen toilet heeft en badkamer! Ook qua prijs valt het reuze mee! Het is zeker een aanrader en wij komen hier vast en zeker nog terug met onze bewoners.
Monique Brouwer
22/11/2014
GRANDIOOS. Voor de tweede maal geweest ditmaal in een andere accommodatie maar ook deze was top.
ronald blom
22/11/2014
uitstekend. zeer netjes en alle kamers waren van een eigen badkamer/toilet voorzien.
Bert Paanakker
11/11/2014
Het was geweldig, we komen terug!
Jacqueline Kuijt
22/10/2014

Robert Snel
21/10/2014
Geweldig familie weekend gehad juist vanwege de voorzieningen in het huis. De ligging is perfect vooral voor de kinderen die alles konden doen wat ze wilden. Afspraken incluis de catering zijn perfect nagekomen. De omgeving is schitterend en voldoende alternatieven aanwezig. Gastheer en gastvrouw zijn vriendelijk en hulpvaardig en prettig flexibel.
JEANNETTE MARKUS
18/10/2014
We zijn dit jaar voor de 10e keer naar het `t Keampke geweest met veel plezier. Onze clienten zeggen dan ook iedere keer volgend jaar weer , he. We zijn een en al vol lof over het `t Keampke in alles, we hebben een heel goed contact en ze doen alles voor je niks is teveel. Het is een mooie omgeving en veel aktiviteiten in de buurt. Een aanrader voor iedereen , gehandicapt of leuk met familie en vrienden
luuk van de Beld
15/10/2014
Buitengewoon fijn verblijf gehad. Groepsgrootte van 16 personen was geen enkel probleem voor de accomodatie Buiten 16. Hartelijke ontvangst. Uitstekende prijs/kwaliteit. Dit vraagt om een herhaling!
Peter Boerrigter
14/10/2014
Fantastisch familieweekend. De accommodatie is een essentiele randvoorwaarde; die was dik in orde. Nergens mis gegrepen. De Beuk is een relatief grote accommodatie voor meer dan 20 man, maar desondanks enorm gezellig, ruim en goede slaapplaatsen en sanitair voor zo'n club. Super.
Theo Lichteveld
14/10/2014
We gaan al jaren met de atletiekvereniging op stap maar dergelijke mooie locatie hebben we nog nooit gehad. Klasse echt geweldig.....
Jolanda van Baarle
13/10/2014
Met onze loopgroep een fantastisch weekend in Twente op het Keampke gehad. Als we volgend jaar weer mee doen aan de LTM, boeken we zeker weer een verblijf bij t Keampke!
Anneke Mennink
13/10/2014
Een hele goede en nette voorziening. We zijn er geweest met verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen. Alles was prima aangepast en er was ruimte genoeg.
Jan voorintholt
02/10/2014
De prijs kwaliteit verhouding vwb slaapkamers beneden verdieping voor onze groep onvoldoende was meer gericht op ander groepen was ons niet bekent bij boeking de rest was ruim voldoende receptie en ontvangst zeer goed
Gerry Lambers-Jonkeren
24/09/2014
't Keampke Buiten: wat een meer dan voortreffelijke accommodatie op een supermooie locatie! Veel aandacht voor sfeer en comfort. We komen zeker nog eens terug!
Ineke Mars
22/09/2014
prima accommodatie en vriendelijke eigenaars
jan keijzer
22/09/2014

Emese Simon
19/09/2014
Prima huis (De Linde) om met een grote groep verjaardag te vieren!
Vera Bode
10/09/2014
't Keampke is onze favoriet voor onze familieweekenden. Accomodaties zijn prachtig met goede voorzieningen, ontvangst is hartelijk en de omgeving is in een woord schiitterend
i nunnikhoven
04/09/2014
Nu voor de 2e keer en niet anders dan vol lof !!!!
30/08/2014

LUCY B.M. STOTELER
27/08/2014
Het was voor ons vriendengroep 65+ iets nieuwa maar wij organistaie ( ieder jaar andere personen) hebben hier voor gekozen. geweldig ervaren!!! gaan we doorvertellen! reclame.
De Passerel
27/08/2014

danny gringhuis
08/07/2014
super leuke accomodatie, we zijn er al een aantal keer geweest en gaan volgend jaar gezellig weer :)
Lotte H
12/06/2014

afdeling kreasgenberg
10/06/2014
we hebben met de afdeling in huisje de Eik gelogeerd en hebben een super onvergetelijke vakantie gehad..!! het personeel was erg behulpzaam en gastvrij en wat een herlijke omgeving om vakantie te vieren.! we komen zeker terug..!
koos lossie
09/06/2014
prima huis met alle faciliteiten
Joke Koskamp
03/06/2014
Wij hebben met onze bewoners genoten van ons verblijf
Fieneke Tesselaar
28/05/2014
we zijn al vele malen met een groep oudere kloosterzusters geweest, die in meer of mindere mate mindervalide zijn en we ons elke keer weer thuis voelen komen. De ruimte, binnen en buiten, de accomedatie, de annpassingen, de evt. nodige hulpmiddelen, de sfeer, de behulpzaamheid van Henri en Margret, de rust, de mooie omgeving en de mogelijkheid om vanuit huis een wandelingetje te maken de natuur in of naar het dorp maken het tot een heerlijk verblijf, elke keer weer. Een TOPlocatie.
Joke Bakkum Bakkum
26/05/2014
geweldig mooi weekend gehad......in een super mooi huis....met alle comfort die mogelijk is!!!
Hendrien van der Poel
27/04/2014
Zo goed bevallen dat we volgend jaar terugkomen!
Charlotte Glasbergen
15/04/2014

Lida Breunesse Mooiman
15/04/2014
Geweldige accommodatie. Ontvangst met koffie. Het was een heerlijk weekend. Zeer behulpzaam echtpaar. Willen je het graag naar de zin maken.
Tineke Hirschler
14/04/2014
Gewoonweg uitstekend!
Elly Zwienenberg
09/04/2014
We hebben, mede door de accommodatie, een heel mooi weekend gehad.
Fam Regterschot
09/04/2014

Sandra Scheggetman
03/04/2014
We hebben met een groep van 14 volwassen en 13 kinderen heerlijk genoten van een fantastisch weekeinde in de Lutte. De accommodatie was super. Over alles was goed nagedacht. In de keuken grote koelkast, twee vaatwassers en lekker grote pannen. Veel keurig ingerichte slaapkamers met goede sanitaire voorzieningen. Nette badkamers. Een compleet huis. Het heeft ons aan niets ontbroken. Ook het binnenterrein, waar de kinderen heerlijk veilig kunnen spelen, was echt fantastisch. Vanuit het huis en vanaf het terras hadden we mooi zicht op de kindjes. Het weer was super, dus dat maakte het weekeinde helemaal heerlijk. Ook zijn er voldoende activiteiten in de omgeving. Zeker een aanrader.
Willemien van de Groep
03/04/2014
Superleuk weekend gehad!
Chantal Birjmohun
03/04/2014
Fantastische accommodatie! Ieder jaar gaan we weer terug, soms 2 of 3x per jaar. Gastvrije, vriendelijke mensen, Margret en Henri. Top!
Joke Rosenbrand
26/03/2014
Een en al lof. Het was super
Pé en trijntje Zetstra
21/03/2014
Een prima plek om een relaxt familie weekend te houden! Perfect voor/ met kleine kinderen. Genieten!!
Cees van der Graaf
17/03/2014
We hebben een lang weekend doorgebracht in de Eik. Een prachtige accommodatie. Prima keuken, mooie woonkamer en heerlijk een eigen douche met toilet op de slaapkamer.
Erna Olsman
11/03/2014
Wij hadden ook perfect weer voor begin maart, zelfs buiten gebarbecued! Wij waren over alles erg tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.
Erwin
11/03/2014
Heerlijk verblijf gehad met vriendengroep, iedereen was enthousiast! Vriendelijk personeel, erg bereidwillig Een echte aanrader!!!
M. Huang
10/03/2014

Willy Rutgink
02/03/2014
wij waren hier met 10 volwassenen en 9 kinderen Voor iedereen was het een zeer geschikte accommodatie, ook voor de allerkleinste ( 2 jaar) Het leuke speelterrein met speeltoestellen was voor de kinderen echt geweldig . Hele mooie omgeving .
P. van Asseldonk
25/02/2014
Zeer mooie en luxe accommodatie in een mooie omgeving voorzien van alle gemakken. Verder was de BBQ perfect geregeld.
Walter van Beek
19/02/2014
Hartelijke ontvangst met koffie, een verjaardagsfles wijn en een tas vol info over de omgeving. Ruim gastenverblijf met uitzicht op het mooie binnenterrein. 's morgens werd er een volle mand met ontbijtproducten gebracht, (helaas geen verse jus d' orange en streekproducten)
Mark Veldkamp
19/02/2014
Leuk weekend gehad
Marjan van den Brink
19/02/2014
Een erg mooie en ruime woning met veel buitenruimte. Erg luxe met twee vaatwassers een sauna en allemaal een eigen badkamer,
Michel Hoffman
17/01/2014
extra 2 statafels en 10 borden met bestek er bij geleend! gewoon een toplocatie!
Jeffrey Renes
17/01/2014
Het was super!!
Ellen Visscher
09/01/2014
Prachtig huis, schoon, compleet, mooie ligging
Willemijn De Witt
07/01/2014
Perfect voor groepen met kinderen
Judith van der Zwan
01/01/2014
de sauna is echt een heerlijke toevoeging aan het huisje! We hebben weer genoten!
Ingrid de Jong
30/12/2013
Sfeervolle aankleding, heerlijke bedden en schoon. De Meidoorn is een knus huis.
G Dijkslag
26/12/2013

Jenny Noteboom
25/12/2013
Wij hebben een heerlijk weekend gehad. Huis de EIK heeft daar zeker aan bijgedragen. Alles was aanwezig en goed verzorgt.
Carola Van Zanten
24/12/2013
Mochten eerder in de bungalow. Dat werd positief ervaren. Problemen snel verholpen. Extra lakenpakket ontvangen.
Ineke van der Mijden - Strijker
02/12/2013
Vooral de sfeer in toch zo'n groot huis. De netheid, prima bed en douche. Compleetheid vd keuken. En in de Linde is t gaaf dat je samen bent door zithoek eethoek en keuken in 1 ruimte. Complimenten dus.
Brigitte Kok
02/12/2013
Wij hebben een teambuilding georganiseerd bij 't Keampke. Nu voor de 2e keer. De locatie, omgeving, catering: alles top!
Imke de Graaf
30/11/2013

Loes Ikink
29/11/2013

Mireille Smits
29/11/2013
Goede ontvangst. Net huis.
Maikel Brouwer
29/11/2013
Wij hebben echt genoten, goed ontvangst, op al onze vragen kregen wij een duidelijk antwoord, heel vriendelijk. Het eten was heerlijk en genoeg zowel het ontbijt als het gourmet. We hebben het zelfs al over een volgende keer !
stichting DUCK
16/11/2013
rustige omgeving, konden ten alle tijden aan kloppen met vragen of wensen
Betsie Lammers-Buunk
11/11/2013
Iets laten liggen, werd kosteloos nagestuurd
Jan Àpperloo
11/11/2013
Eindelijk meerdere badkamers goed aangepast,
Annika Nijland
11/11/2013
Zeer complete accommodatie met oa luxe stoelen en fijne bank.
J.W. van der Gaast
11/11/2013
aan de bovenstaande beoordeling is weinig toe te voegen. Al onze gasten (groot en klein) zijn zondagnamiddag zeer enthousiast huiswaarts gegaan. Mooie omgeving, bijzonder prettige en compleet ingerichte accomodatie. Sfeervol en ruim. Kortom: voor herhaling vatbaar.
Ernst-Jan Elzinga
11/11/2013
Ruime accomodatie. Veel kamers met eigen sanitair. Mooie omgeving.
Ilse Kuhlmann
11/11/2013
Super leuk en gezellig familie weekend gehad in een luxe en sfeervolle accommodatie